Távol álljon tőlünk, hogy ne vállaljunk felelősséget, de új vásárlóknál többször felmerült már ez a kérdéskör.
A csirkéket nem hipós-klóros vízben hűtjük és a csirkékkel nem érintkezik semmi fertőtlenítőszer. Így a csirkéknek nincs steril, hipós szaga, amit nagyon sok ember megszokott már. Ezt a fajta szagtalanságot nem tudjuk és nem akarjuk hozni.
A vákumcsomagolás és az esetleges rossz mosás a részünkről (bent maradt kevés vér vagy tüdődarab), azt okozhatja, hogy a zacskónak és a zacskóból kibontott csirkének erősebb a szaga. A vákumcsomagolás csak erősít ezen. De valóban romlott a csirke? Nyálkás a hús, magának a húsnak van szaga?
Mielőtt azonnal a kukába dobnád, légyszi mosd el a csirkét alaposan és szárítsd meg. A probléma jó eséllyel megoldódott. A zacskót meg nem kell szagolgatni.
A fentiekben elég magabiztosak vagyunk, mivel jó a hűtési láncunk és friss a csirke. A 3 év alatt csak egyetlen egyszer volt hűtési problémánk.
De szó nélkül visszatérítjük a pénzt, ha úgy gondolod, hogy nálunk volt a gond. (Természetesen, ha a kocsiba hagytad a csirkéket vásárlás után a tűző napon, akkor lehetnek gondok, de azért nem tudunk felelősséget vállalni.)
Hozzászólások
0 hozzászólás
Hozzászólások írásához jelentkezzen be.